1. خانه
  2. /
  3. کتاب راهی به سوی بهشت

کتاب راهی به سوی بهشت

پیشنهاد ویژه
4.38 از 4 رأی

کتاب راهی به سوی بهشت

The Way to Paradise
٪20
795000
636000
معرفی کتاب راهی به سوی بهشت
کتاب راهی به سوی بهشت، رمانی نوشته ی برنده ی جایزه ی نوبل، ماریو بارگاس یوسا است که در سال 2003 انتشار یافت. فلورا تریستان، فرزند نامشروع خانواده ای ثروتمند، با فقر و تنگدستی بزرگ می شود برای مطالبه ی ارث و میراث خود به پرو سفر می کند. در سال 1891 نوه ی فلورا، نقاشی بااستعداد اما لجوج به نام پل گوگن، همسر و پنج فرزندش را به امید زندگی بهتر در حاشیه ی جنوبی اقیانوس آرام ترک می گوید. گرچه گوگن برخی از بزرگترین آثارش را در این منطقه خلق می کند اما تصورات او از زندگی در بهشتی زمینی به خاطر وجود مسائلی چون بیماری سفلیس، نیروهای استعمارگر فرانسوی و نبود همیشگی پول و سرمایه ی مناسب رنگ می بازد.
درباره ماریو وارگاس یوسا
درباره ماریو وارگاس یوسا
ماریو بارگاس یوسا، در ۲۸ مارس سال ۱۹۳۶ در آرکیپای پرو به دنیا آمد. وی تنها فرزند پدر و مادرش بود و والدینش پنج ماه بعد از ازدواج از هم جدا شدند. ۱۰ سال اول زندگیش را در بولیوی و با مادرش گذراند. پس از آن که پدربزرگش مقام دولتی مهمی در پرو به دست آورد، همراه مادرش در سال ۱۹۴۶ به سرزمینش بازگشت. دوران کودکی او با سختی سپری شد.در ۱۴ سالگی پدرش وی را به دبیرستان نظام فرستاد که تأثیری ژرف و پایا بر او نهاد و ایده ی نخستین رمانش را در ذهنش پروراند. نگرش داروین گرایانه ی او نسبت به زندگی حاصل تجربه ی همین دو سال است. بارگاس یوسا در رشته ی هنرهای آزاد دانشگاه لیما فارغ التحصیل شد و سپس از دانشگاه مادرید در رشته ی ادبیات درجه ی دکترا گرفت. وی در نوزده سالگی با خولیا اورکیدی، که یکی از نزدیکانش و هجده سال از او بزرگ تر بود، ازدواج کرد. ماریو بارگاس یوسا بیست ساله بود که اولین داستانش منتشر شد؛ داستان کوتاهی بود به اسم «سر-دسته ها» که در یکی از نشریات پایتخت به چاپ رسید. اما راه درازی را در پیش داشت و شاید خودش هم آن قدر جاه طلبی نداشت که روزگاری نامش را در میان سه نویسنده ی بزرگ آمریکایی جنوبی ببیند. امروز اما ادبیات پررونق آمریکای لاتین مدیون مارکز، فوئنتس و یوسا است.شهرت یوسا با نخستین رمانش، زندگی سگی آغاز شد. رمانی که در آن به تجربه های سختش در خدمت نظامی پرداخت. بدین ترتیب جهان خیلی زود با دوره ی طلایی ادبیات آمریکای لاتین آشنا شد. سرانجام، خورخه ماریو پدرو بارگاس یوسا در سال 2010 توانست جایزه ی ادبی نوبل را از آن خود کند.
ویژگی های کتاب راهی به سوی بهشت
  • ماریو بارگاس یوسا برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 2010
نکوداشت های کتاب راهی به سوی بهشت

به شکل عجیبی تأثیرگذار.

New York Times

استادانه... سبک نگارش روان اما جزئی نگر بارگاس یوسا، مسحورکننده است.

Time Out New York

باور این موضوع سخت است، اما بارگاس یوسا با گذشت زمان فقط دارد بهتر می شود.

Kirkus Reviews
قسمت هایی از کتاب راهی به سوی بهشت

آدم که نمی تواند در تمام طول عمرش ثابت قدم و اخلاق گرا باشد، مگر این که بخواهد راهش به مرگ ختم شود.

هیچ چیزی در زندگی آن قدرها موفق نمی شود که در رویای انسان سامان گیرد.

گاهی اوقات تقدیر چقدر بی انصاف است با هنرمندانی که رویای یافتن بهشت را در این دره ی خاکی اشک ها در سر می پرورانند.

مقالات مرتبط با کتاب راهی به سوی بهشت
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکای لاتین»
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکای لاتین»
ادامه مقاله
کتاب «روزگار سخت»: روایت «ماریو بارگاس یوسا» از گذشته ای ناآرام
کتاب «روزگار سخت»: روایت «ماریو بارگاس یوسا» از گذشته ای ناآرام

این رمان نیز مانند سایر آثار «بارگاس یوسا»، روایتی جذاب و خوش ساخت دارد

آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی

می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.

ماریو بارگاس یوسا، نویسنده ای که نوشتن، زندگی اش بود
ماریو بارگاس یوسا، نویسنده ای که نوشتن، زندگی اش بود

نویسندگی برای بارگاس یوسا همیشه سلاحی در برابر ناامیدی و استبداد بوده است و آثار او همواره تلاشی برای مقابله با امواج جریانات سیاسی و فکری آسیب زا بوده اند.

نظر کاربران در مورد "کتاب راهی به سوی بهشت"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

گمان کنم که این دومین رمانی باشه که براساس زندگى پل گوگن نگاشته شده. رمان طلای اندام‌ها نوشته چارلز گراهام و با ترجمهٔ بهرام بیگی سالها قبل منتشر شد. رمانی موفق که البته سالهاست تجدید چاپ نشده. ماریو بارگاس یوسا در زمینه آثار زندگینامه ای صاحب تجربهٔ فراوانی است.

1396/11/25 | توسطمحمدرضا ساداتی عارف
6
|
پاسخ ها

رمان ماه و شش پشیز(پنی) چاپ ۱۹۱۹ اثر سامرست موام هم در مورد زندگی گوگن هست.قبلن این کتاب با نام طلسم هم ترجمه شده.

1400/10/26|توسطسهراب محمدبیگی
3