کتاب سور بز

The Feast of the Goat
کد کتاب : 735
مترجم :
شابک : 978-964-405-203-3
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 624
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2000
نوع جلد : جلد سخت
سری چاپ : 7
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

ماریو بارگاس یوسا برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 2010

فیلمی بر اساس این کتاب در سال 2005 ساخته شده است.

معرفی کتاب سور بز اثر ماریو وارگاس یوسا

کتاب سور بز، رمانی نوشته ی ماریو بارگاس یوسا است که داستان پایان یک حکومت و تولد یک دموکراسی تحریف شده را روایت می کند. اورانیا کابرال که در تمام عمرش با احساسی از ترس و پوچی رو به رو بوده، به محل تولد خود، جمهوری دومینیکن بازمی گردد خود را دوباره در دل اتفاقات سال 1961 می یابد؛ زمانی که پایتخت هنوز شهر تروخیو نام داشت و یک پیرمرد، افسار زندگی سه میلیون انسان را در دست گرفته بود. رافائل تروخیو، دیکتاتوری فاسد که مردم کشورش به او لقب بز داده بودند، کشور را با باج گیری و خشونت اداره می کند. اما اوضاع دارد از کنترل تروخیو خارج می شود چرا که توطئه ای علیه او در حال شکل گیری است و نیروهایی انقلابی نیز شورش خود را بر علیه او آغاز کرده اند.

کتاب سور بز

ماریو وارگاس یوسا
ماریو بارگاس یوسا، در ۲۸ مارس سال ۱۹۳۶ در آرکیپای پرو به دنیا آمد. وی تنها فرزند پدر و مادرش بود و والدینش پنج ماه بعد از ازدواج از هم جدا شدند. ۱۰ سال اول زندگیش را در بولیوی و با مادرش گذراند. پس از آن که پدربزرگش مقام دولتی مهمی در پرو به دست آورد، همراه مادرش در سال ۱۹۴۶ به سرزمینش بازگشت. دوران کودکی او با سختی سپری شد.در ۱۴ سالگی پدرش وی را به دبیرستان نظام فرستاد که تأثیری ژرف و پایا بر او نهاد و ایده ی نخستین رمانش را در ذهنش پروراند. نگرش داروین گرایانه ی او نسبت به زندگی حاصل تجربه ...
نکوداشت های کتاب سور بز
A fierce, edgy and enthralling book.
کتابی قدرتمند، پیشگامانه و جذاب.
New York Times New York Times

Darkly comic, poignant, admirable and horrifying.
گزنده، تحسین برانگیز، دلهره آور و با طنزی تاریک.
Los Angeles Times Los Angeles Times

With the publication of The Feast of the Goat, Vargas Llosa reassumes his place as one of the world's most important contemporary novelists.
یوسا با انتشار سور بز، مهر تأییدی بر جایگاه خود به عنوان یکی از مهم ترین رمان نویسان معاصر جهان می زند.
USA Today USA Today

قسمت هایی از کتاب سور بز (لذت متن)
سیاست مدار نباید برای تصمیماتش پشیمان باشد، او هیچ وقت از هیچ کار پشیمان نشده بود. آن دو تا اسقف را زنده زنده جلوی کوسه ها می انداخت، بعد مرحله ای از مناسک صبحگاهی اش را شروع می کرد که همیشه با ذوق و شوق واقعی به آن می پرداخت و این به خاطر یادآوری رمانی بود که در جوانی آن را خوانده بود، تنها رمانی که به آن فکر کرده بود.

هیچ وقت درک نکردی که چطور می شود تحصیل کرده ترین آدم های دومینیکن، روشنفکر های مملکت، حقوق دان ها، پزشک ها که اغلب فارغ التحصیل بهترین دانشگاه های ایالات متحده و فرانسه بودند، آدم های حساس، فرهیخته و باتجربه، خوب خوانده، صاحب فکر که قاعدتا باید شامه تیزی برای شناخت هر چیز مسخره ای داشته باشند، آدم های بااحساس و باوجدان اجازه می دادند آن طور وحشیانه ازشان سوء استفاده بشود.

هر که با شمشیر زندگی کند، با شمشیر هم می میرد.