کتاب قلعه سفید

The White Castle
کد کتاب : 386
مترجم :
شابک : 978-964-311-165-6
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 232
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 1985
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 6
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

قلعه ی سفید
The White Castle
کد کتاب : 101577
مترجم :
شابک : 978-6220109594
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 230
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1985
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

قلعه سفید
The White Castle
کد کتاب : 87470
مترجم :
شابک : 978-6009522620
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 180
سال انتشار شمسی : 1394
سال انتشار میلادی : 1985
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب قلعه سفید اثر اورهان پاموک

کتاب قلعه ی سفید، رمانی خیره کننده اثر نویسنده ای ترک است که با بزرگانی چون بورخس، ناباکوف و دلیلو مقایسه می شود. رمان قلعه سفید، اثری جذاب در ادبیات داستانی تاریخی و رساله ای چندوجهی درباره ی مفهوم هویت و روابط مردمان شرق و غرب به حساب می آید. در قرن هفدهم، پژوهشگری جوان و ایتالیایی که از ونیز به مقصد ناپل در حرکت است، اسیر شده و به قسطنطنیه منتقل می شود. او در آن جا به خدمت دانشمندی موسوم به هوجا-به معنی استاد-گرفته می شود. این فرد، دقیقا همزاد اوست. طی چندین سال، او به هوجا علوم و فناوری های غربی-از پزشکی گرفته تا آتش بازی-را آموزش می دهد اما استاد اطلاعات بیشتری از او می خواهد: چرایی همزاد بودن این دو نفر و این که آیا آن ها می توانند در صورت دانستن خصوصی ترین رازهای هم، هویت شان را با هم عوض کنند یا خیر. کتاب قلعه ی سفید در دنیایی آکنده از علوم خفیه و خشونت های دهشتناک پی گرفته می شود و اثری خیال پرور و چندلایه است.

کتاب قلعه سفید


ویژگی های کتاب قلعه سفید

اورهان پاموک برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 2006

اورهان پاموک
فرید اورهان پاموک، زاده ی ۷ ژوئن ۱۹۵۲، که در ایران به اورهان پاموک معروف شده است، نویسنده و رمان نویس اهل کشور ترکیه و برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال ۲۰۰۶ است. او نخستین ترک تباری است که این جایزه را دریافت کرده است.اورهان پاموک در خانواده ای پر فرزند و مرفه در محله ی نیشان تاشی استانبول متولد شد. اولین رمانش آقای جودت و پسران را که حکایت خانواده ای متمول و پرتعداد است، در سال ۱۹۸۲ نوشت که جوایز ملی ارهان کمال و کتاب سال را برایش به ارمغان آورد. پاموک بعد از انتشار رمان قلعه ی سفید، کرسی تدر...
نکوداشت های کتاب قلعه سفید
Full of skillfully constructed paradoxes.
سرشار از تناقض هایی که با مهارت تمام شکل گرفته اند.
Publishers Weekly Publishers Weekly

A short, elegant, and intellectually provocative novel.
رمانی موجز، با ظرافت و تفکربرانگیز.
Kirkus Reviews Kirkus Reviews

It reaffirms what is essential about human nature.
این اثر، تأیید دوباره ای است بر ضروریات سرشت بشر.
New York Times New York Times

قسمت هایی از کتاب قلعه سفید (لذت متن)
موقع ورق زدن کتاب گرانبهایی که از فلورانس خریده بودم، اشک در چشم هایم جمع شد. از بیرون صدای داد و فریاد و صدای گام های شتابان می آمد. می دانستم که خیلی زود از کتابی که در دست دارم دور خواهم شد. اما می خواستم به جای فکر کردن به این موضوع، به نوشته های کتاب بیندیشم. گویی تمامی گذشته ام [ گذشته ای که نمی خواستم از دست بدهم ] در میان افکار، جمله ها و معادلات کتاب پنهان شده بود. جملاتی را که تصادفی به چشمم می خورد، مثل دعا، نجواکنان می خواندم؛ می خواستم تمام کتاب را در حافظه ام حک کنم تا وقتی آن ها می آیند، نه آن ها و نه سختی هایی را که بر من تحمیل کرده اند، بلکه رنگ های گذشته ام را [ مانند یادآوری کلمات کتاب عزیزی که ازبر شده است ] به یاد آورم.

مرا زود گرفتند و بردند، مجبورم کردند زانو بزنم. پیش از آن که سرم را روی کنده بگذارم، یکی را دیدم که انگار از میان درخت ها پرواز می کرد و می گذشت. حیرت کردم: من بودم، ریشم بلند شده بود و آن جا، بی آن که پاهایم به زمین بخورد، بی صدا راه می رفتم. خواستم تصویرم را که از میان درخت ها می گذشت، صدا بزنم؛ صدایم درنیامد، سرم روی کنده درخت بود. آن موقع، با این فکر که چیزی که نزدیک می شود فرقی با خواب ندارد، خودم را رها کردم، منتظر بودم، پس گردن و پشتم مورمور می شد. نمی خواستم فکر کنم، اما هم می لرزیدم و هم فکر می کردم. بعد بلندم کردند و غرولندکنان گفتند: پاشا خیلی عصبانی خواهد شد! آن جا، وقتی دست هایم را باز می کردند، به من طعنه زدند: دشمن خدا و پیغمبر!

خیلی ها می دانند زندگی مقدر وجود ندارد و هر سرگذشتی در اصل، زنجیره ای از تصادف ها است. اما کسانی هم که این واقعیت را می دانند، در مقطعی از زندگی شان، وقتی برمی گردند و به گذشته می نگرند، به این نتیجه می رسند که هر کدام از تصادف های زندگی شان، یک ضرورت بوده است.