پژوهشی زنده و شگفت انگیز درباره ی رمانی بزرگ.
این اثر، مخاطب را با علاقه ای احیا شده، به شاهکار فلوبر بازمی گرداند.
تحلیل درخشان بارگاس یوسا از شاهکار گوستاو فلوبر.
اغلب درباره ی «مادام بواری» تکرار می کنند که این رمان به یک ضربت خود را از رمانتیسم جدا کرد و آغازگر جنبش رئالیسم شد. اگر بگوییم این رمان به جای انکار رمانتیسم، آن را به کمال رساند، به حقیقت نزدیکتر است.
برخی رمانتیک ها (همچون لامارتین و شاتوبریان) صورت ذهنی واقعیت را توصیف می کردند و برخی دیگر (مثل هوگو) توهم را به جای واقعیت می نشاندند. فلوبر این واقعیت را گسترش داد و آن نیمه ای را که تخیل رمانتیک ها از میان برداشته بود به آن افزود (البته بی آنکه مثل زولا، اویسمان و دوده در سال های بعد، توهم رمانتیک را سرکوب کند). در این رمان اجزای سازنده ی عشق رمانتیک جملگی حضور دارند: فوران احساسات، تقدیر تراژیک، زبان شور و شوقی آتشین. رابطه ی میان لئون و اما که کم و بیش تمامی فصل اول قسمت سوم را تشکیل می دهد، اگر از بافت اصلی رمان جدا شود، به آسانی در رمانی رومانتیک جای می گیرد.
در این مطلب به چهار نوع اصلی در سبک های نگارش می پردازیم و همچنین، شیوه ی استفاده از آن ها را مرور می کنیم.
بیش از هر ژانر و سبک دیگر، این «رئالیسم جادویی» بود که دوران شکوفایی «ادبیات آمریکای لاتین» را در قرن بیستم تعریف کرد
این رمان نیز مانند سایر آثار «بارگاس یوسا»، روایتی جذاب و خوش ساخت دارد
نویسندگی برای بارگاس یوسا همیشه سلاحی در برابر ناامیدی و استبداد بوده است و آثار او همواره تلاشی برای مقابله با امواج جریانات سیاسی و فکری آسیب زا بوده اند.
شیرینیِ خواندنِ این کتاب تحقیقیِ لدتبخش تا آخر عمر با من خواهد ماند! و امان از این طرح جلد زشت!
کتاب عیش مدام، اثری نوشتهٔ برندهٔ جایزهٔ نوبل ادبیات، ماریو بارگاس یوسا است که اولین بار در سال ۱۹۷۵ به انتشار رسید. این کتاب، مقالهای بلند است که به شکلی بسیار جذاب و آموزنده به تحلیل و بررسی کتاب «مادام بواری» نوشتهٔ گوستاو فلوبر، به عنوان اولین رمان مدرن میپردازد. بخش ابتدایی کتاب عیش مدام، لحن و ساختار آثار خودزندگی نامهای را به ذهن متبادر میکند. بارگاس یوسا سپس در بخش بعدی ساختار و معنی و مفهوم رمان مادام بواری را مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهد و نقش آن را در شکل گیری و گسترش رمانهای مدرن به تفصیل، تشریح میکند.
این متن دقیقا بالا هست زحمت شما برای چی؟