سنگ بنای اگزیستانسیالیسم مدرن.
کتابی با گیرایی ذاتی و بینشی بسیار وسیع.
نشانه و اثری ژرف از زمان معاصر.
وقتی که ما خارج چیزی را می بینیم، به آن نام هستی می دهیم زیرا داخل و خارج آن یکی است و هر دو یک چیز است و با هم ناهمسانی ندارد. اما این چیز در مقابل دیگری چون حدی دارد، بالطبع دارای ناهمسانی خواهد بود زیرا آن چیز دیگر است.
فلسفه گفته است که وجدان یک پدیده، شناخته شده است؛ اگر ما شکل میزی را شناختیم، این وجدان میز است. بنابراین برای هر یک از پدیده های جهان یک وجدان به کار می رود که آن را وجدان چیز می گویند.
هنگامی که من حرف می زنم کیفیت هستی با خودم است اما آن که در درون من است، دارای این کیفیت حرف زدن به مفهوم خاص نیست و حالت نفی دارد و ممکن است در حال سکوت با من حرف بزند که گفت وگوی او با تکلم کردن من فرق دارد. پس هستی او، منفی برای دیگری است.
«ادبیات فرانسه» از اشعار قرون وسطایی گرفته تا رمان های مدرن، برخی از تأثیرگذارترین و جسورانه ترین آثار را در ادبیات اروپا و جهان به وجود آورده
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
بینش هایی به یاد ماندنی درباره ی جذابیت های «اگزیستانسیالیسم»
تئوری های این نویسنده در مورد مقوله ی اگزیستانسیالیسم و آزادی، جایگاه او را به عنوان یکی از تأثیرگذارترین فلاسفه ی دنیای غرب در قرن بیستم ، تثبیت کرده است.
ترجمه شکیبا افتضاح هست، نخونید
با کتاب خوندن ما مشکل دارید ؟ این چه قیمتیه !
بَه بَه ! متشکرم از نشر خوب نیلوفر که قیمت کتاب را ارزان انتخاب کردند . واقعن ممنونم
هستی تو کیستی؟
هستی ام را
توجه داشته باشید که این کتاب یک کتاب کاملا فلسفی و هستی شناسانه است؛هم ردیف "مابعدالطبیعه" ارسطو" و "هستی و زمان" هایدگر.
چرا اینقدر گرون ؟
بهترین و کاملترین ترجمه از خانم مهستی بحرینی
کاملاً درسته چرا که ایشون در زمینه ترجمه ادبیات فرانسه تبحر دارند.
لطفا این کتاب تهیه کنید
باتشکر در مورد حجم متفاوت چاپهای مختلف این کتاب بی زحمت توضیح بفرمایید.ترجمه خانم بحرینی ۸۰۰صفحه و ترجمه آقای شکیبا ۴۰۰ صفحه هستش.
چون ترجمه شکیبا براساس برداشت خودشه یعنی از خود متن نیست،خونده و خلاصه کرده سر همین وقتی بخونی فکر میکنی داری کتابی که یک بچه نوشته رو مطالعه میکنی
کتابی جامع از فلسفه سارتر، بسیار سخت خوان و پیچیده اما غنی از مفاهیم بزرگ و مهم
سلام پیان هستی یعنی اغاز نیستی معنی هر دو یکیه زمان چیه تعریف داره هستی برای هست شدن احتیاج به زمان داره و نیستی چی در چه زمانیه پایان هستی یعنی زمان نقطه شروع وپایان داره پس زمان برای شروع احتیاج به چی داشته اینا هنوز زمانو نمیتونن تعریف کنن بعد خدا به چالش میکشند دنیای درون ما بزرگتر از دنیای بیرونه این اقای ژان هنوز قدرت کشف دنیای درون خودشو نداره میخاد خدارو کشف کنه ذهنها رو به چالش میکشه وتفکر (خدا)
اصلا پل سارتر باخدا کاری نداره ایشون از وجودی صحبت میکنه که باید وارد خودآگاهی بشه.
دوست عزیز شما هر موقعی که سواد و عقل و هوش و بزرگیت به اندازه سارتر شد بعدا راجب سارتر نظربده ، کسی که هم فیلسوفه و هم نویسنده است و هم جایزه نوبل ادبیات رو برده کم کسی نیست ، یعنی در واقع نابغه است .
حالا شما کوتاه بیا،من شخصا از محضر جنابعالی از طرف سارتر عذرخواهی میکنم
بنده خدا لای این کتاب رو باز نکردی که اگر کرده بودی این خزئبلات را نمینوشتی البته مشخصا خواندن این کتابها کار راحتی نیست ..