1. خانه
  2. /
  3. کتاب سالار مگس ها

کتاب سالار مگس ها

8 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.58 از 6 رأی

کتاب سالار مگس ها

Lord of the Flies
انتشارات: بهجت
٪10
375000
337500
4.5 از 1 رأی

کتاب خداوندگار مگس ها

Lord of the Flies
انتشارات: امیرکبیر
٪10
245000
220500
2.79 از 7 رأی

کتاب سالار مگس ها

Lord of the Flies
٪15
225000
191250
3.38 از 4 رأی

کتاب سالار مگس ها

Lord of the Flies
٪15
250000
212500
3.2 از 5 رأی

کتاب بعل زبوب

سالار مگس ها
Lord of the Flies
٪15
345000
293250
3 از 1 رأی

کتاب سالار مگس ها

Lord of the Flies
انتشارات: مهراندیش
٪15
295000
250750
پیشنهاد ویژه
1 از 1 رأی

کتاب سردسته مگس ها

Lord of the Flies
٪20
250000
200000
2 از 3 رأی

کتاب سالار مگس ها

Lord of the Flies
انتشارات: نظاره
ناموجود
70000
معرفی کتاب سالار مگس ها
رمان سالار مگس ها، از اولین نوبت انتشارش در سال 1954 تا کنون، جذابیت و اثرگذاری خود را حفظ کرده و با تصویر خشونت آمیز و شگفت انگیز خود از سرشت آدمی، در آتش بحث هایی داغ و جنجالی دمیده است. گرچه رمان سالار مگس ها، نظرات مساعدی از منتقدان دریافت کرد، ولی در زمان انتشار به صورت گسترده ای نادیده گرفته شد. اما خیلی زود ورق برگشت و این رمان به فرهنگی جریان ساز مبدل گشت و منتقدین و دانشجویان ادبی، آن را از نظر تأثیرگذاری بر مکاتب فکری و ادبیات مدرن با کتاب ناتور دشت، اثر جی.دی سلینجر، مقایسه کردند. هواپیمایی در یک جزیره ی دورافتاده سقوط می کند و تنها چند پسر نوجوان از این حادثه جان سالم به در می برند. همه ی این شخصیت ها[از سایمون پیشگو و رالف اخلاق گرا گرفته تا پیگی دوست داشتنی و جک خشن و خودخواه]سعی می کنند تا اوضاع را در شرایط سخت و گاهی اوقات وحشیانه ی دور و اطرافشان کنترل کنند. تلاش و تقلای این شخصیت ها در پیدا کردن راهی برای جان به در بردن در اجتماعی بی قانون و بدون نظمی مشخص، مخاطبین را به ارزیابی دوباره ی مفاهیمی از قبیل ساختار های سیاسی و اجتماعی جوامع و چارچوب های اخلاقی دعوت می کند. رمان، مخاطب را وادار می سازد تا جامعه، حکومت و قانون را به چالش بکشد و درباره ی لیاقت افراد در رسیدن به قدرت و نتایج آن، تأمل کند. رمان سالار مگس ها که اغلب با ناتور دشت مقایسه می شود، داستان درخشانی است درباره ی انسانیت از دست رفته.
درباره ویلیام گلدینگ
درباره ویلیام گلدینگ
سر ویلیام جرالد گلدینگ، زاده ی ۱۹ سپتامبر ۱۹۱۱ و درگذشته ی ۱۹ ژوئن ۱۹۹۳، شاعر، رمان نویس بریتانیایی و برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات در ۱۹۸۳ بود. از معروف ترین آثارش می توان به سالار مگس ها اشاره کرد. او همچنین جایزه ی ادبی من بوکر را برای رمان آداب عبور که اولین کتاب از سه گانه ی به سوی انتهای زمین است، در ۱۹۸۰ کسب کرد. همچنین سه کتاب سالار مگس ها، برج و خدای عقرب به فارسی ترجمه و در ایران به انتشار رسیده اند.گلدینگ در ۱۹ ژوئن سال ۱۹۹۳در پراناروورتال کورن وال درگذشت.
ویژگی های کتاب سالار مگس ها
  • نویسنده برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 1983
  • جزو لیست برترین رمان های انگلیسی گاردین
  • فیلمی بر اساس این کتاب، با همین عنوان و به کارگردانی هری کوک در سال 1990 ساخته شده است
نکوداشت های کتاب سالار مگس ها

مهیج و تأمل برانگیز.

Stephen King

تأثیرگذارترین رمان...پس از ناتور دشت.

Time

با نثری موجز و باظرافت.

New York Review of Books
قسمت هایی از کتاب سالار مگس ها

موضوع این است که ترس نمی تواند بیش از آرزو آزاردهنده باشد.

به نظرم این احمقانه است که زن ها تظاهر می کنند که با مردها برابر ند، آن ها بسیار [از مردها]برترند و همیشه بوده اند.

بهترین ایده ها، ساده ترین آن ها هستند.

مقالات مرتبط با کتاب سالار مگس ها
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته
برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته

آثاری که شروع کننده ی مسیرهای حرفه ایِ درخشانی بودند و در برخی موارد، یک شَبه خالق خود را به شهرت رسانده اند.

نویسندگان بزرگی که آثارشان توسط ناشرین رد شد
نویسندگان بزرگی که آثارشان توسط ناشرین رد شد

این تجربه به نظر برای بسیاری از نویسندگان پرفروش و موفق اتفاق افتاده است: مواجه شدن با واکنش های منفی، قبل از دستیابی به موفقیت.

پنج تفاوت اصلی میان روایت در فیلم ها و داستان ها
پنج تفاوت اصلی میان روایت در فیلم ها و داستان ها

فیلم ها و داستان ها دو رسانه ی متفاوت از هم هستند که هر کدام، نقاط قوت و ضعف مختص به خود را در زمینه های مختلف دارند

اعتیاد ما به ادبیات داستانی: چرا انسان به داستان ها نیاز دارد؟
اعتیاد ما به ادبیات داستانی: چرا انسان به داستان ها نیاز دارد؟

به هر طرف نگاه کنید، با داستان ها روبه رو می شوید. از گذشته های خیلی دور که اجداد ما دور آتش می نشستند و داستان تعریف می کردند تا به امروز که شبکه های تلویزیونی، سریال های محبوبی تولید می کنند

سالار مگس ها، بر چه دنیایی حکومت می کند؟
سالار مگس ها، بر چه دنیایی حکومت می کند؟

«سالار مگس ها» به ما یادآوری می کند که شاید آن قدرها که فکر می کنیم، متمدن نباشیم و در شرایطی خاص، به نهایت توحش سقوط کنیم.

در دنیای نوجوانی ساعت چند است؟
در دنیای نوجوانی ساعت چند است؟

بیایید سوار بر قالیچه ای پرنده، بر فراز دنیاهایی پر از شگفتی به پرواز درآییم.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب سالار مگس ها"
30 نظر تا این لحظه ثبت شده است

این کتاب جزو بهترین کتاب هایی بود که خواندم . همه چیزش عالی بود و نشر آموت هم خیلی خوب و بدون سانسور بود . اما یه ایرادی که کتاب داشت ، این بود که داستان بهتر بود از زبان رالف گفته بشه . اونایی که کتاب رو خوندن بهتر می‌فهمند . در ضمن ، این کتاب اصلا برای بچه‌ها یا نوجوونا نیست ! این کتاب به یه بزرگسال آسیب می‌زنه چه برسه به بچه 10 ساله‌ها 😡😡 اما خوب بود . با اینکه به جای امید دادن و انگیزه دادن به زندگی ، بیشتر داشت ما انسان‌ها رو وحشی جلوه می‌داد . مثلا فرض کن صبح بیدار میشی و مثل یه حیوون روزتو آغاز می‌کنی . انگار نویسنده فضایی بود که به ما انسان‌ها می‌گفت وحشی 😂

1403/06/20 | توسطعشرت السادات حسینی
2
|

دوستان درست چند سال بعد از انتشار این کتاب , اتفاقی واقعی بر اساس داستان این اتفاق میفته ولی نتیجه ای که تو این اتفاق رخ میده با نتیجه ای که توی کتاب رخ میده کاملا در تضاد هست . پس این کتاب ارزش خرید نداره . حتی توی سال‌های اخیر هم علم ثابت کرده که انسان‌ها انقدر وحشتناک نیستن . بجای این کتاب , آدمی:یک تاریخ نوید بخش اثر روتر برخمن رو بخونید که کاملا علمی و بر اساس داده‌های پژوهشی نوشته شده

1403/03/30 | توسطرضا99
8
|
پاسخ ها

بیشین ببینیم بااااا 🧛🏻‍♂️🧛🏻‍♀️

1403/05/01|توسطرودخانه - کاربر سایت
3

تو چی میگی ؟

1403/06/20|توسطعشرت السادات حسینی
0

داستانی سرشار از استعاره‌های جامعه شناسی که در اون یک ملت بدون قانون رو در قالب پسربچه‌های جزیره نشون میده. جامعه ای هرج و مرج زده. اینکه انسان‌ها گاها شبیه به انسان‌ها رفتار نمی‌کنند چیزیه که این رمان میخواد بگه. فارغ از نتیجه گیری خوب و نمادین رمان نمیدونم چرا اونقدرم ازش خوشم نیومد. احساس میکنم با خود نگارش کلدینگ مشکل دارم.

1403/01/20 | توسطحسین چوپانی
0
|

خوب بود‌... ذات شیطانی انسان، حتی در قالب معصوم‌ترین ها رو نشون میده..

1402/07/02 | توسطgrimalkin
4
|
پاسخ ها

البته ماجرای واقعی این نوجوانان تنها در جزیره چیزیست کاملا برعکس روایت کتاب و ذات بسیار خوب انسان رو نشون میده. ماجرا واقعی و در سال 76 میلادی اتفاق افتاده.

1402/07/05|توسطکاربر سایت
5

کاربر عزیز کتاب سال ۵۴ نوشته شده چیجوری ماجرای واقعی سال ۷۶ هست 🙄

1403/03/06|توسطرضا آخوندزاده
1

گاهی بعضی چیزا در ظاهر چندان وحشتناک به نظر نمیرسن، ولی عمیقا آدمو تحت تاثیر قرار میدن. او جایی که عمق وحشی بودن انسان رو نشون داد، لرز به تنم افتاد. کتاب خوبی بود.👍

1402/05/18 | توسطشیلان رستمی
3
|

اولا خداوندگار، و نه سالار. هرچند... می‌تونستی ارباب هم بنویسی، مترجم متمایزنما! دوما... کسانی که پس از جواد پیمان و آن کسی که نخستین بار واژه نابسودنی سالار را برای واژه "لرد" به کار برد.... بهتر بود که به جای تقلید و ترس از گم شدن ترجمه خود... به فکر نام اصلی کتاب و نوشتار ارزشمند گولدینگ باشید.

1402/04/14 | توسطمهرگان - کاربر سایت
6
|

" به نظرم این احمقانه است که زن‌ها تظاهر می‌کنند که با مردها برابر ند، آن‌ها بسیار [از مردها]برترند و همیشه بوده اند. " دقیقا این گفتاره، در کدام ترجمه آمده!؟ من با چهار ترجمه، این کتاب را خوانده‌ام. واقعاً که!

1402/04/14 | توسطکاربر سایت
10
|
پاسخ ها

کدوم ترجمه خوب هست؟

1402/09/08|توسطوحید نوروزی
0

جواد پیمان ، بهترین و کاملترین ترجمه را ارائه داد. 🥀🌺

1403/05/01|توسطمهرگان - کاربر سایت
0

قیمت‌های احمقانه و زورگویانه‌ی خامه‌عنی 😬👊😠👊

1402/02/31 | توسطعیسا مهرگان
95
|

سلام به تمامی دوستان و اهل کتاب‌های نازنین...الان در حال خوندن کتاب"بردار این‌ها را بنویس آقا"نوشته‌ی کیانوش هستم.بسیار اتفاقی نام م.آزاد رو دیدم به عنوان مترجم.در اونجا کیانوش بسیار عالی فضای اختناق ادبی و روشنفکرنمایی سال‌های پیشین مارو بسیار عالی شرح داده و در همونجا از همین آقای آزاد که از دوستان کیانوش بوده نام می‌بره و درمورد همین مترجم بودن!(نبودن)ایشون حرف‌ها میزنه و.توصیه و خواهش بنده‌ی کوچک چیزی بیش از این نیست که لطف کنید و درمورد مترجم تحقیق کنید و بعد به سراغ آثار ترجمه ای برید...متاسفانه آقای آزاد هیچ‌گاه زبان انگلیسی رو نتونستن به درستی بیاموزن.کیانوش عزیز بسیار حرف‌ها زده و خواهش من این هست که این کتاب باارزش رو مطالعه بفرمایید. پیروز باشید.

1401/10/15 | توسطشهرام - کاربر سایت
4
|

بعد مقایسه دو تا نسخه از نشر آموت و بهجت پیشنهاد بنده به شما نشر بهجته البته اگه موجود باشه

1401/07/27 | توسطسیدیوسف فعله گری
1
|

خیلی خوب بود :) ....

1401/07/08 | توسطزهرا
0
|

انتشار بعل ذبوب یا سالارِ مگس‌های ویلیام گلدینگ برای همیشه دیدگاه ما را نسبت به پسر بچه‌ها دگرگون می‌کند. گلدینگ در جنگ جهانی دوم دست به اسلحه شد، و هنگامی که جنگ پایان گرفت، شاهد آن بود که مردمان کماکان درمورد آن وحشت‌های سنگدلانه و گران‌باری که هیتلر و رژیم‌اش بر سر مخالفان و اقلیت‌ها هوار کردند، مات و مبهوت‌اند. گلدینگ خود را ناگزیر از نوشتن در باب ظرفیتِ آدمی برای شر دید. منتها افزون بر این هدف، در پی آن بود که در کتابش آشکار سازد در هر کنجی از جهانْ امکانِ وقوع چنین رفتارهایی وجود دارد، حتی در مملکتِ علی‌الظاهر مترقی‌ای نظیر انگلستان. گلدینگ درباره بعل ذبوب می‌نویسد «می‌خواستم تصویر کلیْ همان درسِ مصیبت‌باری باشد که انگلیسی‌ها مجبور بوده‌اند در طی یک‌صد سال گذشته فراگیرند؛ این که جماعتی از آدمیانْ ذاتاً مشابه هر جماعتِ دیگری از انسان‌هاست؛ مضافاً اینکه یگانه دشمنِ آدمی در کُنهِ وجود خودش نهفته است.»

1401/07/07 | توسطسروش کاکاوند
4
|

«سالار مگس ها» اثری کلاسیک از ویلیام گلدینگ اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد، تصویر سازی نویسنده از جزیره بود،او اینقدر جزئیات به شما می‌دهد تا به زور هم که شده از زمان و‌مکان فعلی ات کنده بشوی و خود را در میان جنگلی انبوه و شاخه‌های ضخیم و در هم تنیده اش، در غوغای صدای پرندگانی در اعماق جزیره بیابی، روزها صدای امواج شکوه جزیره را در چشمانت ثبت کنند و شب‌ها ترس از ناشناخته‌ها و بی پناه بودن ات را یادآور شوند.

1401/06/13 | توسطImfarza
2
|

ترجمه بهجت بهتره یا آموت؟

1401/02/01 | توسطReyhaneh
0
|
پاسخ ها

اموت بده خیلی

1401/03/12|توسطدانیال رستمی
2

بهترین ترجمه حمید رفیعی نشر بهجت در ضمن کیفیت چاپ هم عالیه

1400/12/21 | توسطآرش ایجاد
4
|

سالار مگس‌ها جزو مشهورترین آثار قرن بیستمه و توی مدارس دنیا تدریس میشه. نویسنده‌اش هم برنده‌ی نوبل ادبیاته. اون وقت توی مملکت ما نه یه مترجم درست حسابی ترجمه‌اش کرده و نه یه ناشر معتبر چاپش کرده( خواهشا نگین که امیر کبیر نشر معتبریه، هنوز که هنوزه امکانات و امور اجتماعی‌شون مال زمان محمدرضا شاهه، یا رضاشاه چه میدونم)

1400/11/23 | توسطکاربر سایت
14
|

بهترین ترجمه.... جواد پیمان 👍💯👏🌸✊💞

1400/10/30 | توسطعیسا مهرگان
5
|

ترجمه جواد پیمان انتشارات امیرکبیر خیلی افتضاحه.اصلا این ترجمه را نگیرید گول قیمتش را نخورید ترجمه مژگان منصوری اگه پیدا کردید خیلی روانه.بصورت دوزبانه چاپ شده

1400/09/12 | توسطمحمد مهدی دهقانی
4
|
پاسخ ها

اتفاقا ترجمه جواد پیمان خیلی هم خوبه 👍💯👏 جواد پیمان اصلِ نوشتار جناب گولدینگ را حفظ کرده و مانند دیگر مترجمان، کتاب را قلع و قمع نکرده است. 😤

1400/10/30|توسطعیسا مهرگان
3

من ترجمه آموت رو خوندم که خیلی دلچسب نبود در کل اونقدرها که از این کتاب تعریف شده بود جذاب نبود

1400/08/24 | توسطفاطمه غلامحیدری
5
|

رمانی تکان دهنده و اثرگذار. به خوبی تغییر رفتار انسان را در تغییر شرایط نشان می‌دهد.

1400/08/03 | توسطبابک - کاربر سایت
3
|