یاسر محجوب در یک عاشقانه ی برعکس، مجموعه ای از بهترین داستان های کوتاه جهان را گردآوری و ترجمه کرده است. ملاک انتخاب داستان ها، در عین مهم بودن، کمتر دیده شدن آنها نیز بوده است. یعنی برای نویسنده تکراری نبودن و نو بودن اثر در داخل ایران حائز اهمیت بوده است. داستان ها از نویسندگان بزرگ و مشهوری چون گراهام گرین، ا. هنری، سامرست موام، اسکار وایلد، جورج اورول، جیمز جویس و... انتخاب شده است. نام کتاب از داستان کوتاهی به همین نام اثر ویلیام شونک گیلبرت گرفته شده است. این مجموعه ی جذاب با نثری روان این امکان را به خوانندگان می دهد که علاوه بر داستان های مشهور، داستان های دیگری از این بزرگان حوزه ی داستان نویسی را بخوانند و با جنبه های دیگری از سبک منحصر به فرد این نویسندگان بزرگ آشنا شوند. اگر احساس میکنید داستان های موجود در بازار تکرار مکررات اند و دوست دارید از نویسندگان ذکر شده اثر جدیدی مطالعه کنید این کتاب می تواند گزینه ی مناسبی باشد.
وارد کلبه شدم و جسد بیجان مردی را دیدم که روی گل ها پهن شده بود... تقریبا لخت...صورتش درون گل و لای زمین، گودالی عمیق و پهن درست کرده بود. روی شکمش افتاده و دست ها به حالت صلیب باز شده و سرش به شذت به سمتی چرخیده بود. صورتش آغشته به گل و خاک بود. چشم ها به سختی بازمانده و شکل دندان ها تصویری جانکاه از مرگی اسفناک را در ذهن متبادر می کرد. اصطکاک پای حیوان با پشت مرد، پوستش را ماهرانه، تمیز و کامل کنده بود، آنچنان که گویی کسی پوست یک خرگوش را کنده باشد.
این رمان به اثری پیشگام در استفاده از تعداد زیادی از تکنیک های ادبیِ «مدرنیستی» تبدیل شد، از جمله «جریان سیال ذهن»، «روایت غیرخطی»، و بازی با کلمات به شکلی نوآورانه.
در این مطلب، بخش هایی یکسان از ترجمه های مختلف کتاب «تصویر دوریان گرِی» اثر «اسکار وایلد» را با هم می خوانیم.
«اورول» موفق می شود معناها و پیام های سیاسی را در داستانش بگنجاند و همزمان، روایتی جذاب دربارهی طمع، فساد، قدرت، و جامعهی انسان ها به شکل کلی، را به مخاطبین ارائه کند.
برخی از محبوب ترین و پرفروش ترین نویسندگان در دنیای ادبیات، تمام مسیر حرفه ای خود را با به کارگیری هویت هایی جایگزین خلق کرده اند.
مطالعه ی آثار اولیه ی «اورول»، برای درک دو اثر برجسته ی او «مزرعه حیوانات» و «1984» ضروری است.
آثاری که شروع کننده ی مسیرهای حرفه ایِ درخشانی بودند و در برخی موارد، یک شَبه خالق خود را به شهرت رسانده اند.
در این مطلب به تعدادی از برجسته ترین نویسندگان بریتانیایی می پردازیم که آثارشان، جایگاهی ماندگار را در هنر ادبیات برای آن ها به ارمغان آورده است.
در این مطلب، نکاتی ارزشمند را درباره ی چگونگی نوشتن داستان های کوتاه خوب با هم می خوانیم
دو نیرو در دنیا وجود دارد؛ یکی شمشیر است و دیگری قلم. نیروی سومی نیز هست که از آن دو قدرتمندتر است: نیروی زنان.
در دست گرفتن جایزه نوبل ادبیات برای همه نویسندگان یک آرزو و رویا است. اما این رویا برای همه محقق نشد.
کتاب «مزرعه حیوانات» قصد دارد نظام های سیاسی و ساز و کارهایشان را به نقد بکشد
داستانهای گرین با فضای عجیب و غریب امروز همخوانی دارد و عجیب گراهام گرین این روزها میچسبد.
کتاب «1984» که بدون تردید یکی از برترین آثار تعریف کننده ی قرن بیستم به حساب می آید، داستانی با جذابیت های دائمی است و همیشه ارتباط خود را با شرایط متغیر دنیای پیرامون حفظ کرده است.
جیمز جویس، یکی از تحسین شده ترین نویسندگان در زبان انگلیسی و یکی از برجسته ترین چهره ها در تاریخ رمان نویسی است.
گلچین خوبی بود. نوانخانه اسپایک جورج اورل، یک تکه ابر جیمز جویس، باران سامرست موام، اعترافات یک پدر از گی دوموپاسان