یک شگفتی خارق العاده ی دیگر از برجسته ترین نویسنده ی داستان های معمایی در زمان خود.
هوشمندانه ترین معمای قتل در تئاتر بریتانیا.
این اثر، دارنده ی رکورد گینس برای طولانی ترین اجرای بی وقفه در میان همه ی انواع نمایش هاست.
اما چه خوش شانسی شگفت انگیزی! چه استجابت دعایی. یک مهمان خانه و میزبانی جذاب. حیف که رولز رویسم در برف گیر کرده است. برف کورکننده همه جا هست. نمی دانم کجا هستم. شاید، با خودم فکر می کنم، قرار است که از سرما بمیرم. و بعد کیف کوچکی را برمی دارم و به سختی در برف شروع به حرکت می کنم. رو به رویم دروازه هایی آهنی را میبینم. یک اقامت گاه! من نجات پیدا کرده ام.
برخی از محبوب ترین و پرفروش ترین نویسندگان در دنیای ادبیات، تمام مسیر حرفه ای خود را با به کارگیری هویت هایی جایگزین خلق کرده اند.
در این مطلب قصد داریم به شکل خلاصه با ویژگی ها و عناصر مهم «داستان نوآر» بیشتر آشنا شویم.
نمایشنامه های انتخاب شده در این مطلب، بهترین ها برای ورود به این دنیا هستند
این تجربه به نظر برای بسیاری از نویسندگان پرفروش و موفق اتفاق افتاده است: مواجه شدن با واکنش های منفی، قبل از دستیابی به موفقیت.
در این مطلب به تعدادی از برجسته ترین نویسندگان بریتانیایی می پردازیم که آثارشان، جایگاهی ماندگار را در هنر ادبیات برای آن ها به ارمغان آورده است.
در این مطلب، نکاتی ارزشمند را درباره ی چگونگی نوشتن داستان های کوتاه خوب با هم می خوانیم
داستان های جنایی، یکی از قواعد اساسی قصه گویی را به آشکارترین شکل نشان می دهند: «علت و معلول»
در اوایل قرن بیستم و در اغلب کشورهای اروپایی، تمایزی میان نمایش های ساده و خیابانی با آثار جدی تر به وجود آمد.
ضرباهنگ سریع، طرح داستانیِ یک وجهی، و وجود ایجاز از ویژگی های «داستان های کوتاه» هستند
آگاتا کریستی، نویسنده ای انگلیسی بود که بیشتر به خاطر داستان های معمایی و جنایی اش شناخته می شود.
این دسته از کتاب ها، ضربان قلب مخاطب را به بازی می گیرند و هیجان و احساس ورود به دنیایی جدید را برای او به ارمغان می آورند.
وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند
من عاشق آگاتا کریستی ام، خیلی جذابه این کتاب
برای شروع جنایی خوندن خوبه و فضای انگلیسی کتاب هم خیلی جذابه ترجمه خانم زکریا هم خوب و روان بود
من ترجمهی مریم زکریا را خواندم و از این کتاب/نمایشنامه لذت بردم. نمایش «تله موش» بیش از هفتاد سال است که در تئأتر لندن در حال اجراست و از جاذبههای گردشگری در شهر لندن محسوب میشود. این نمایشنامه در دههی هفتاد شمسی نیز در قالب یک تلهتئأتر پنج قسمتی از شبکه دوم تلویزیون ایران پخش شده است. حسن فتحی کارگردان آن نمایش بود و یکسال بعد سریال «پهلوانان نمیمیرند» را ساخت که آن سریال نیز تلفیقی از روایتهای دوران قاجار و آگاتا کریستی محسوب میشد.
سلام وقت بخیر من کتابهای مرحوم داریوش اسدزاده رو میخواستم اگر موجود دارید اطلاع دهید .ممنون
سلام. الان دو تا کتاب دارید به عنوان تله موش آگاتا کریستی. یکیش ٧٢ صفحه س که موجوده ویکی دیگه ٢٧٣ صفحه که موجود نیس. فرق این دوتا چیه؟ ( چون من دنبال نمایش نامهی تله موش کریستی هستم که استوپارد نمایش نامه بازرس هاند واقعی رو بر اساس اون نوشته) ممنون
کتاب نشر فاصله «نمایشنامه» تله موش هست که برگرفته از داستان کتاب تله موش است.
با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم ببینم آیا کتاب تله موش هیجان انگیزتر است یا قتل راجر آکروید؟ با سپاس فراوان از سایت خوبتون
سلام، هر دو کتابی که فرمودید از یک نویسنده و در یک سبک هست و واقعا سخته که بشه یکیش رو انتخاب کرد برای پیشنهاد، البته سلبقه تو نوع پیچیدگی و مضمون داستان میتونه تاثیر داشته باشه تو انتخاب. شاید اگه معرفی داستانها را داخل سایت مطالعه بفرمایید بتونه تو انتخاب بهتون کمک کنه.