اثری ضروری برای فهم خط سیر آثار سارتر به عنوان مجموعه ای واحد.
شرحی درخشان و بنیادین از خویشتن به عنوان محصولی از آگاهی.
نقطه ی تحولی در شکل گیری و رشد فلسفی ژان پل سارتر.
درواقع، برای اینکه شبه ارزش های ذهنی محو شوند و اخلاق دوباره در واقعیت بنیان پیدا کند، هیچ ضرورتی ندارد که ابژه بر سوژه مقدم باشد. کافی است که «اگو» معاصر جهان باشد و دوگانگی سوژه-ابژه، که دوگانگی ای صرفا منطقی است، برای همیشه میان دل مشغولی های فلسفی ناپدید شود. جهان «اگو» را، و «اگو» جهان را نیافریده است، بلکه هر دو ابژه هایی برای آگاهی مطلق و غیرشخصی اند و با این آگاهی است که اگو و جهان با یکدیگر در پیوند قرار می گیرند. برای بنیان نهادن یک اخلاق و سیاست مطلقا ایجایی به نحو فلسفی، به چیزی بیش از این نیاز نیست.
هیچ چیز نامنصفانه تر از این نیست که پدیده شناسان را ایدئالیست بخوانیم. برعکس، قرن هاست که در فلسفه جریانی تا بدین پایه رئالیست را شاهد نبوده ایم. پدیده شناسان دوباره انسان را غرق جهان کرده اند و به اضطراب ها و رنج های او و همچنین به شورش هایش تمام سنگینی شان را بازگردانده اند.
متأسفانه، تا وقتی «من» ساختار آگاهی باقی بماند، همچنان می توان بر پدیده شناسی خرده گرفت که یک «آموزه-پناهگاه» است و قطعه ای از انسان را از جهان بیرون می کشد و با این کار، توجه را از مسائل حقیقی منحرف می کند. به نظر من این خرده گیری ناموجه خواهد شد اگر اگو به هستنده ای دقیقا معاصر جهان تبدیل شود که وجودش همان ویژگی های ذاتی جهان را دارد. همواره به نظر من چنین رسیده است که فرضیه ی کار-پیش بری به ثمربخشی ماتریالیسم تاریخی به هیچ وجه به فرض پوچی که عبارت است از ماتریالیسم متافیزیکی، نیازی ندارد.
«ادبیات فرانسه» از اشعار قرون وسطایی گرفته تا رمان های مدرن، برخی از تأثیرگذارترین و جسورانه ترین آثار را در ادبیات اروپا و جهان به وجود آورده
در واقع نام بسیاری از سندروم های روانی، ریشه در تحلیل روانشناختیِ شخصیت های داستانی دارد
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
بینش هایی به یاد ماندنی درباره ی جذابیت های «اگزیستانسیالیسم»
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.
تئوری های این نویسنده در مورد مقوله ی اگزیستانسیالیسم و آزادی، جایگاه او را به عنوان یکی از تأثیرگذارترین فلاسفه ی دنیای غرب در قرن بیستم ، تثبیت کرده است.
مقاله ای سترگ و بزرگ از سارتر و پیش زمینه ای برای خلق شاهکارش، هستی و نیستی