کتاب هابیت

The Hobbit
(یا «آنجا و بازگشت دوباره»)
کد کتاب : 753
مترجم :
شابک : 978-964-334-200-5
قطع : پالتویی
تعداد صفحه : 432
سال انتشار شمسی : 1401
سال انتشار میلادی : 1937
نوع جلد : جلد سخت
سری چاپ : 12
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

هابیت (شومیز)
The Hobbit
یا آنجا و بازگشت دوباره
کد کتاب : 97133
مترجم :
شابک : 978-6222344955
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 300
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1937
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

هابیت
The Hobbit
کد کتاب : 79063
مترجم :
شابک : 978-6007058183
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 360
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1937
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

هابیت
The Hobbit
کد کتاب : 130372
مترجم :
شابک : ‏‫‭978-6223850004‬ ‬
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 264
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1937
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب هابیت اثر جی آر آر تالکین

کتاب هابیت یا آن جا و بازگشت دوباره، رمانی هیجان انگیز و فوق العاده محبوب نوشته ی جی. آر. آر. تالکین است که در سال 1937 به چاپ رسید. بیلبو بگینز، هابیتی است که زندگی راحت و بی چالشی را سپری می کند و به ندرت از محل زندگی اش دور می شود. اما زمانی که جادوگری به نام گاندولف و کوتوله های همراه او به در خانه اش می آیند تا بیلبو را برای رفتن به سفری ماجراجویانه راضی کنند، زندگی راحت و بی دغدغه ی این هابیت به حاشیه رانده می شود. گاندولف و همراهانش قصد دارند تا گنج بزرگی را به دست آورند که اژدهایی بزرگ و بسیار خطرناک از آن محافظت می کند. بیلبو با اکراه با آن ها همراه می شود اما هیچ نمی داند که در این سفر با حلقه ای جادویی و موجودی ترسناک به نام گالوم مواجه خواهد شد.

کتاب هابیت


ویژگی های کتاب هابیت

جزو لیست برترین رمان های ادبیات نوجوان

سه فیلم بر اساس این کتاب در سال های 2012 تا 2014 ساخته شده است.

جی آر آر تالکین
جان رونالد روئل تالکین، زاده ی ۳ ژانویه سال ۱۸۹۲ در بلوم فونتین، آفریقای جنوبی - درگذشته ی ۲ سپتامبر سال ۱۹۷۳ میلادی)، نویسنده و زبان شناس بریتانیایی است که کتاب های هابیت و ارباب حلقه ها، از آثار اوست.او از سال ۱۹۲۵ تا ۱۹۵۹، استاد زبان شناسی تاریخی در دانشگاه آکسفورد بود.تالکین علاوه بر کتاب های یاد شده که معروف تر و شناخته شده تر هستند، آثار داستانی دیگری به نام های سیلماریلیون، ماجراهای تام بامبادیل، می رود راه پیوسته تا آن سو و فرزندان هورین دارد که عمدتا پس از مرگش منتشر شدند و در مورد م...
نکوداشت های کتاب هابیت
A flawless masterpiece.
شاهکاری بی نقص.
Times of London

Unforgettable!
فراموش نشدنی!
Goodreads

One of the bestselling classics of the 20th Century.
یکی از پرفروش ترین آثار کلاسیک قرن بیستم.
Guardian Guardian

قسمت هایی از کتاب هابیت (لذت متن)
صدای سوت ها بلند شد، جلنگ جلنگ زره، زنگ شمشیر، صدای فحش و بد و بیراه گابلین ها که این طرف و آن طرف می دویدند و روی هم می افتادند و از کوره در می رفتند. قشقرق و الم شنگه و بلوایی راه افتاده بود که نگو و نپرس. بیل بو خیلی وحشت کرده بود، اما عقل داشت بفهمد که چه اتفاقی افتاده و یواش خزید پشت یک بشکه پر از نوشابه، که برای قراول های گابلین گذاشته بودند آنجا، و خودش را از راه کشید کنار، که مبادا به او تنه بزنند و زیر دست و پا له بشود، یا دست یکی بخورد به او و بگیرندش.

اگر اژدها را در تنگنا دیده باشید، آن وقت پی می برید که این حرف در مورد هابیت ها فقط نوعی مبالغه ی شاعرانه است، حتی در مورد عمو بزرگ پدری باباتوک، یعنی بال روئر، که آنقدر عظیم الچثه بود (البته در مقایسه با هابیت های دیگر) که می توانست سوار اسب شود. بال روئر بود که به صفوف گابلین های کوه گرام در نبرد دشت های سبز حمله برد و سرشاه آنها گلفیم را با یک گرز چوبی کاملا از تن جدا کرد. این سر صد متری توی هوا پرواز کرد و داخل یک لانه ی خرگوش افتاد و به این ترتیب پیروزی در نبرد به دست آمد و درست هم زمان با آن بازی گلف اختراع شد.

تورین گفت: «خوبی تو خیلی زیادتر از آن است که خودت می دانی، فرزند غرب مهربان. و کمی شجاعت و حکمت با آن مخلوط شده. اگر خیلی از ماها به خوردن و شادی کردن و ترانه خواندن بیشتر بها می دادیم تا اندوختن طلا، آن وقت دنیای ما شادتر از اینها بود. ولی چه غم انگیز، چه شاد، حالا باید ترکش کنم. الوداع!»